Voor werk-zoekenden

zijn wij de persoonlijke
loopbaanbegeleider

Ons werk is persoonlijk. Om de goede match te maken moeten we onze klanten en werkzoekende zoekende beiden goed kennen. Daarom gaan we altijd een persoonlijk kennismakingsgesprek aan met iedereen waarvoor we bemiddelen.

Wij komen uit de techniek

Iemand die jou echt begrijpt

Ben jij een technische HBO’er of WO’er en op zoek naar een nieuwe baan? Omdat wij al jarenlang voor diverse machinebouwers werken weten we wél waar het over gaat. We hebben passie voor ons vak en vooral voor de mensen die er in werken. Vertel ons wie je bent en wij vinden een nieuwe werkgever voor je waar je jarenlang met plezier naar toe gaat.

Past deze manier van werken bij jou? Dan gaan we graag een gesprek met je aan. Hierin bespreken we wat je zoekt in een nieuwe werkgever, wat je ambities zijn en brengen realistisch de mogelijkheden in kaart. We willen voor iedereen een plek vinden die nu goed bij diegene past, maar ook waar ambities waargemaakt kunnen worden.

Voor veel mensen worden we een loopbaanadviseur voor het leven.

Onze opdrachtgevers

Voor wie ga je werken?

Wij kennen onze opdrachtgevers en hun team persoonlijk. Het is geen uitzondering wanneer we een teamleider tegenkomen die we jaren geleden zelf daar naar een andere functie hebben begeleidt. Omdat we ook deze mensen persoonlijk kennen kunnen we de match maken op persoonlijk vlak, dus niet alleen op de harde eisen. We hebben contact met zowel de kleine machinebouwer met weinig naamsbekendheid, als de grotere spelers op de markt.

Wil je gewoon een leuke baan bij een goede werkgever? Neem dan contact met ons op.

Bewezen methode

In 7 stappen naar jouw nieuwe baan

Onze ervaring hebben we gebundeld in een werkmethode die garandeert dat jij binnenkort (weer) helemaal op je plek en lekker aan het werk bent.

Waar wacht je nog op?

Een groot deel van de klik tussen werkgever en een nieuwe collega wordt bepaald door iemands persoonlijkheid en hoe dat past bij een leidinggevende en de bedrijfscultuur. Om deze reden vinden wij het essentieel om iedereen persoonlijk te spreken. Wanneer spreken wij af? 

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.