Voor werkgevers

zijn wij een 
inhoudelijke
gesprekspartner

Wij spreken elke werkzoekende persoonlijk en hebben jarenlange ervaring in de (high-tech) machinebouw. Daarom weten we wie er het beste past bij jouw bedrijf of afdeling. We matchen niet alleen functie-inhoudelijk, maar ook qua karakter.

Wij komen uit de techniek

Iemand die jou echt begrijpt

We kennen niet alleen onze kandidaten goed, maar ook de branche waarin we werken. We werven al jaren nagenoeg uitsluitend binnen de machine- en apparatenbouw en dat maakt de communicatie met ons een stuk sneller en gemakkelijker.

Wij hechten veel waarden aan kwaliteit en vertrouwen. We zijn realistisch naar onze kandidaten en opdrachtgevers en stemmen verwachtingen zoveel mogelijk al op voorhand af. We willen naar zowel onze werkzoekenden als naar onze opdrachtgevers kwaliteit leveren.

Onze opdrachtgevers

Openstaan voor nieuwe oplossingen

Onze opdrachtgevers zijn over het algemeen middelgrote en kleine MKB bedrijven met hun wortels en historie in het zuid oosten van Nederland. Bedrijven werkzaam in de machinebouw en apparatenbouw, van heel fijn tot heel grof.

Het is een bekend probleem dat technische bedrijven al jaren moeite hebben met het vinden van de juiste mensen. Daarom is het belangrijk om niet alleen over de gebaande paden te gaan en soms ook eens iets nieuws en iets anders te proberen.Wij denken graag met jullie mee welke oplossing bij jullie past.

We hechten veel waarde aan het opbouwen van een langdurige relatie. Alleen zo kunnen we elkaar het beste van dienst zijn en weten we wat we aan elkaar hebben.

Compleet aanbod

Onze diensten

Werving & Selectie

Direct in dienst bij de opdrachtgever

Detachering

Tijdelijk dienstverband met indiensttreding bij opdrachtgever

Interim Recruitment

Structureel extra capaciteit op recruitment in uw organisatie.

Recruitment marketing

Meer talent bereiken met resultaatgerichte campagnes

Waar wacht je nog op?

Een groot deel van de klik tussen werkgever en een nieuwe collega wordt bepaald door iemands persoonlijkheid en hoe dat past bij een leidinggevende en de bedrijfscultuur. Om deze reden vinden wij het essentieel om iedereen persoonlijk te spreken. Wanneer spreken wij af? 

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.