Samenwerkingen

Verbinden kun je niet alleen. Daarom werken wij samen met mooie partners en werkgevers. Kijk vooral even op hun websites en doe ze de groeten van ons!

PARTNERS

Samen kom je verder

Echt samen werken

Misschien wel de mooiste samenwerking ooit… Waar wij als Advisian ons richten op meer theoretisch onderlegde technisch managers op HBO niveau, richt
De Verbinding zich op praktisch technische vakmensen op MBO niveau. Wat ons verbindt, zijn onze visies, de regio en ons specialisme op techniek.

Het belang van het juiste gereedschap

Personeel werven is niet iets wat je er zomaar even bij doet. Het vereist persoonlijke aandacht, accuratesse en organisatie. De keuze voor een nieuwe baan is niet gebaseerd op droge vacaturetekst en een uitnodiging of een afwijzing, maar een totale beleving, gestoeld op emotie. Recruition begrijpt dat, en helpt ons met slimme software. Deze is volledig gericht op onze kandidaten, zodat zij een optimale sollicitatiebeleving krijgen.

Bouwen aan een sterk werkgeversmerk

In samenwerking met Even Zen bouwen wij aan jouw imago als werkgever. Dit kan voor de langere termijn met Employer Branding, maar ook snel en actiematig met Recruitment Marketing Campagnes. Dus van strategie tot en met de uitwerking van een werken-bij-website, creatieve campagne-thema’s, vacatureteksten, Google & Social media ads, doorposten op Jobboards en alles wat erbij hoort. Wij zorgen dat je als werkgever in beeld komt (en blijft) bij jouw ideale kandidaat.

REFERENTIES

Wij werken met trots voor fantastische bedrijven

Wij geloven in de lange termijn. Hoe beter wij een bedrijf kennen, hoe beter en voordeliger wij de perfecte match kunnen vinden. Niet voor niets werken wij met de meeste opdrachtgevers al vele jaren samen. We weten wat we aan elkaar hebben en hebben aan een half woord genoeg. Wil je meer weten over deze bedrijven? Bezoek hun website of bel ons; wij vertellen je graag meer.