Advisian over ons recruitment techniek oosten

Over ons

kunnen we vertellen
maar liever nog
maken we kennis

Wij koppelen professionals en bedrijven in machine-, constructie- en apparatenbouw

in Zuid-Gelderland, Noord-Limburg en oostelijk Noord-Brabant

Wie zijn wij?

Wij zijn specialisten

Je werkt samen met iemand die al jarenlange ervaring heeft binnen jouw branche. Dat verschil merk je als werkzoekende maar ook als werkgever. Inmiddels hebben we een groot netwerk opgebouwd binnen de apparaten- en machinebouw, high-tech, R&D en aanverwante bedrijven.

Ons werk is persoonlijk, dat betekent dat we iedere werkzoekende persoonlijk spreken om diegene echt te leren kennen. Maar ook dat we bij onze klanten komen en weten wat er speelt in het bedrijf. De juiste kandidaat is niet altijd meteen beschikbaar, soms kost dat tijd.

Onze werkwijze

Wij verbinden karakters

Een nieuwe medewerker vinden die ook op lange termijn goed bij je bedrijf past betekent iemand vinden die past op meer vlakken dan alleen vakinhoudelijk. De persoon moet matchen met het team en de leidinggevende(n). Dat betekent dat wij zowel onze klant als onze werkzoekende goed moeten kennen. We werken dan ook vaak lang samen met onze klanten en omdat we sinds 2015 bestaan (en al langer dan dat ervaring hebben in het vak) komen we zo nu en dan ook weer een terugkerende kandidaat tegen.

Wij denken proactief mee over wie je bedrijf kan versterken. Wanneer we een kandidaat spreken die een goede aanvulling zou kunnen vormen zullen we dat terugkoppelen ook als er (nog) geen openstaande vacature is.

Het komt vaak voor dat onze klanten voor iemand kiezen omdat diegene goed bij het bedrijf past. En zelfs een functie voor die persoon creëren.

ONS TEAM

De mensen achter Advisian

Benieuwd naar de mensen achter ons bedrijf? Bel of mail ons, we leren je graag beter kennen. Uiteraard staan we ook open voor een connectie op LinkedIn en als je kort wat over ons te weten wil komen, lees dan meer over ons via onderstaande profielen!

Mark Renders
Mark Renders
Meer over Mark
Karin Renders
Meer over Karin?

Waar wacht je nog op?

Een groot deel van de klik tussen werkgever en een nieuwe collega wordt bepaald door iemands persoonlijkheid en hoe dat past bij een leidinggevende en de bedrijfscultuur. Om deze reden vinden wij het essentieel om iedereen persoonlijk te spreken. Wanneer spreken wij af? 

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Referenties

Wij werken vol trots en met plezier voor onder meer deze opdrachtgevers