Kernwaarden

Advies

We denken graag met u mee om voor beide partijen (kandidaat en zijn of haar nieuwe werkgever) de best mogelijk oplossing te vinden. Bij Advisian ontvangt u niet alleen een CV'tje maar ook onze bevindingen uit het gesprek dat wij met een kandidaat gevoerd hebben en daarbij onze inschatting hoe hij of zij bij u in het team en/of bedrijf zal passen.

Heldere visie

De wereld verandert voordurend. Dat is zeker van toepassing op het werven en inhuren van medewerkers. Bijvoorbeeld: bedrijven moeten reorganiseren en een jaar later uitbreiden met 50%. Beide situaties levert enorme uitdagingen op welke een organisatie zelf niet zomaar kan bolwerken.

Advisian is een betrouwbare partner voor bedrijven binnen de techniek voor zowel vaste functies als tijdelijke opdrachten. Advisian wil dit doen op een duurzame, maatschappelijke manier. 

Transparantie

Transparantie van onze werkwijze. U krijgt bij ons geregeld terugkoppeling. Over de acties die we hebben genomen en gaan nemen. Hierdoor weet u altijd waar u aan toe bent. Dit doen wij zowel naar onze opdrachtgevers als naar onze kandidaten en maken hier duidelijke en eenzijdige afspraken over. 

Partnership

Advisian hecht veel waarde aan goede en langdurige relaties. Want alleen bij dergelijke relaties is het mogelijk om elkaar echt goed te kennen en optimaal te kunnen inspelen op elkaars behoeften. 

Snelheid

Advisian gelooft dat alle partijen er gelukkiger van worden als recruitment procedures zo snel en goed mogelijk worden doorlopen. Voor een werkgever is zijn probleem snel opgelost (zijn vacature snel ingevuld) en voor een werknemer is duidelijk of hij die mooie uitdaging nu gevonden heeft.