Bedrijfsprofiel

 

Advisian levert hoogwaardige technici aan interessante bedrijven. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers met name op het gebied van werving & selectie en ad interim recruitment. Advisian kan u van dienst zijn zowel bij het invullen van uw vacatures, als met het leveren van tijdelijke project medewerkers. Hierbij hebben we een aantal kernwaarden hoog in het vaandel staan:

Adviserende rol
We denken graag met u mee om voor beide partijen (kandidaat en zijn of haar nieuwe werkgever) de best mogelijk oplossing te vinden.

Transparantie van onze werkwijze
U krijgt bij ons geregeld terugkoppeling. Over de acties die we hebben genomen en gaan nemen. Hierdoor weet u altijd waar u aan toe bent.

Partnership
Advisian hecht veel waarde aan goede en langdurige relaties. Want alleen bij dergelijke relaties is het mogelijk om elkaar echt goed te kennen en optimaal te kunnen inspelen op elkaars behoeften.

Snelheid
Advisian gelooft dat alle partijen er gelukkiger van worden als recruitment procedures zo snel en goed mogelijk worden doorlopen. Voor een werkgever is zijn probleem snel opgelost (zijn vacature snel ingevuld) voor een werknemer is duidelijk of hij die mooie uitdaging nu gevonden heeft. 

Vakgebieden

Advisian is werkzaam binnen de volgende vakgebieden:

  • Machinebouw
  • Installatietechniek
  • Industrie
  • Hightech
  • Automotive