Dienstverlening

Advisian is een bemiddelaar voor technisch hogeropgeleid personeel. Wij bieden verschillende diensten aan om uw probleem zo goed en snel mogelijk op te lossen.

Direct Recruitment

Advisian gaat op zoek naar een nieuwe medewerker, die u voor tijdelijk of vast, zelf wilt aannemen. Hierbij gaan we een gesprek aan met u of uw collega om erachter te komen waar u nu echt naar op zoek bent. Met deze informatie gaan we aan de slag en schrijven we onze eigen vacatureteksten (geen copy/paste werk dus) om technici te werven. Kandidaten spreken we altijd eerst zelf voor we ze bij u voorstellen. Zo is de voorselectie al gebeurd en ontvangt u alleen kandidaten die op basis van ons eerste gesprek geschikt zijn. 

Ad-interim Recruitment

Een recruiter van Advisian werkt inhouse bij uw organisatie, part-time of full-time en staat u bij in de werving van technici. Onze recruiter staat u bij in het bepalen van de vacature eisen, het zoeken en spreken van kandidaten, schrijven van vacatureteksten maar ook in het bepalen van uw wervingsbeleid, marketinguitingen en de eigen "Werken Bij" website. 

 

Bent u op zoek naar tijdelijke ondersteuning van uw bedrijf of uw team? Advisian werkt samen met diverse partijen en kan u ook hierin bijstaan. 

Kennismakingsgesprek aanvragen

Heeft u interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Dat kan!
Neem snel contact met mij op:

  • via LinkedIn

  • Contactformulier