Werkwijze & Dienstverlening

Advisian gaat anders te werk dan anderen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen weet waar hij aan toe is. Daarom maken we graag duidelijke afspraken met elkaar. Hoe gaat het traject naar een nieuwe baan bij ons in zijn werk? Dat gaat als volgt:

Telefonisch contact

Het kan zijn dat je zelf hebt gesolliciteerd of dat wij je hebben benaderd voor een functie bij een van onze opdrachtgevers. In het telefoongesprek vooraf polsen we waar je precies naar op zoek bent en of een vervolg afspraak voor beide partijen interessant kan zijn. 

Kennismaken

Na het eerste telefonisch contact spreken we af bij ons op kantoor. Dit kan tijdens kantooruren zijn, maar kan ook voor of na werktijd. Solliciteren als je al een baan hebt is inmiddels al moeilijk genoeg. 

In dit gesprek nemen we zoveel tijd als nodig is om je volledige situatie in kaart te brengen. Zo weten we zeker wanneer we je een vacature voorleggen, dat dit aansluit bij je ambities maar ook dat je binnen de bedrijfscultuur past. 

Aan het einde van het kennismakingsgesprek maken we afspraken met elkaar voor de komende periode. 

Op zoek!

Na het kennismakingsgesprek gaat Advisian op zoek naar een interessante baan voor jou. Ook is het uiteraard mogelijk dat we al enkele functies hebben besproken tijdens het kennismakingsgesprek. In ieder geval, je gegevens zullen moeten worden voorgelegd bij interessante opdrachtgevers. 

Sollicitatiegesprek

Een opdrachtgever is geinteresseerd en je hebt het eerste stadium succesvol doorlopen. Je mag op gesprek. Cruciaal hierbij is een goede voorbereiding en uiteraard helpt Advisian je hierbij. Denk aan sollicitatietips, informatie over de opdrachtgever die je online niet kunt vinden. 

Jouw nieuwe uitdaging

Je hebt meerdere gesprekken gehad en hopelijk kun je kiezen uit verschillende opdrachtgevers. Waar je uiteindelijk aan de slag gaat, dat bepaal jijzelf. 

 

Geinteresseerd? Neem contact met ons op:

 

Snel je cv achterlaten

Niet veel tijd, maar wel je CV achterlaten? Dat kan, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  • via LinkedIn

  • CV uploaden

  • Aanmeldformulier